Het Consortium “Murgia Flavours” is gevestigd in Corato, in de provincie Bari, Puglia.
Born From Wil van vier ontwikkelaars agri coli bedoelingen een Make A gesloten keten, van het veld tot de tafel, endo staat garant voor een extra vierge olijfolie prov niets om gekweekte planten van Ulivo en vertraging in de controle door Qualified Consortium van het Zelfde.
Onze productie van extra vierge olijfolie een zelfstandig merk garanties zowel voor de producenten, wat je voelt geïdentificeerd en bevredigd, maar vooral omdat de Consumer Product Safety Hetzelfde kan de garantie en de oorsprong van het productieproces vinden.
De Murge zijn een high heuvelachtige niveau morfologisch zeer divers en voor het grootste deel onder Enorme uitgestrekte IS duif Olives gekweekt L’Oliva “Coratina” Essentieel voor de productie van olie extra vierge olijfolie DOP branded “Terra di Bari – Castel van de berg. ”
Through Processing “Olive rassen” proces met de Oliva “Coratina” en Oliva “Cima di Bitonto” het consortium produceert een zeer gewaardeerde Extra Virgin Van uitstekende organoleptische eigenschappen.
Begunstigd door een kalkrijke grond en een klimaat mijt, droog en zonnig Anche in de winter, is de cultuur van de Olive geoefend Volgens de faciliteit tipico “een dek schip”, met hoge planten van drie tot vijf meter geleegd het Centrum, kom gedicteerd van de lokale traditie CONSOLIDATA eeuwen.
De conformatie van het grondgebied en caratterizzata door drie “Stapsgewijze” het grootste percentage overeenkomt met het Murge de intermediair tot het zogenaamde “stap Murgian” zetel van belangrijke en zeer uitgebreid COLTIVAZIONI Agricole en het overeenkomstige gedeelte Hoe lager de pre-kusten kuststrook Een substantieel deel van die en vormde van de meer belangrijke en uitgebreid “wetland ‘van Italië.
Het bijzondere van dit soort “Trappen” De hele stand in de teleurstellende afstand waarover het bovenste deel van de zee scheidt: een korte DISTANCE waar de juiste combinatie zo strak Tussen Situaties geomorfologische meerdere hectaren regeneratieve absolute eigenaardigheden van deze plaatsen.
Dit gebied is een volwaardige wat is geïdentificeerd komen “Puglia Imperiale”.
Farm “Seals Solothurn Umberto” heeft een korte geschiedenis in vergelijking met wijnkelders met eeuwenoude maar zeer interessant, gemaakt van liefde en passie voor het land van een vroege leeftijd.
Het is demonstratie van het feit dat Umberto cultiveert nog een wijngaard en een olijfboomgaard geplant, samen met zijn vader, op de leeftijd van vijf jaar.
Tijdens haar studie, de meeste van de vrije tijd die hij doorgebracht op het platteland Umberto, zijn passie samen met de motoren (als een jonge man die hij deel aan verschillende wedstrijden Rally). Na het voltooien van zijn studie wijdde hij zich full-time aan het werk in het veld, zodat het levend houden van een familietraditie.
Deze passie werd uiteindelijk zijn beroep. “Farmer”, zoals hij graag genoemd.
In het midden van de jaren ’90 maakte hij de wijnmakerij en beplant diverse wijngaarden, naarmate meer en meer van bewust dat de waarde van een wijn hangt af van de kwaliteit van de druiven en de plaats waar ze groeien.
Door de uitvoering van nauwgezette drooglegging, maar altijd met de grootst mogelijke aandacht voor landschap aspecten, heeft hij vasthoudendheid gerestaureerd met het traditionele type van de lokale wijngaard realiseren van een harmonieuze relatie tussen de natuurlijke, wild-secties, de omgeving en het werk van de mens.
De teelt van wijngaarden volgt de specificatie van de geïntegreerde bestrijding in om het milieu te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties van waaruit we geleend. Vandaag in het bedrijf, evenals Umberto werk daar zijn vrouw Catherine, de zus Pina en zijn bejaarde vader, tot de leeftijd van 95, elke dag gaat in de wijngaard en in de wijnmakerij.
The Christmas Cantine Gini hebben ongeveer 1000 olijfbomen in de boerderijen van San Miniato en Cerreto Guidi van waaruit je een extra vergine olijfolie van de hoogste kwaliteit optimaal te krijgen voor een dressing.