Al eeuwen zijn wijn en olie wereldwijd de synoniemen voor de Italiaanse keuken en cultuur. Vino e Olio was ook de naam die werd gegeven aan kleine provinciale kruideniers die olie, wijn en streek gebonden producten verkochten.

Wij zijn exclusief importeur en distributeur van Italiaanse wijnen (vino), kwalitatief hoogwaardige olijfolie (olio), azijn (balsamico), grappa, limoncello en veel meer. We bieden een uitgebreid assortiment aan van bijna alle Italiaanse regio’s met ongeveer 75 verschillende druivenrassen, 30 verschillende producenten en 153 wijnen.

Onze specialisatie ligt in het gemiddeld- en hoog kwaliteitssegment. Alle producenten kennen wij persoonlijk. Veelal kleine producenten (familiebedrijven) die met passie in hun eigen wijngaard werken, waarbij jarenlange kennis is overgebracht van generatie op generatie.

Door de diversiteit binnen ons assortiment kunnen wij u wijnen aanbieden van alle kwaliteitssegmenten. Van huiswijn, wijn per glas tot een compleet uitgebreide Italiaanse wijnkaart. Grote en belangrijke namen naast kleine en bijzondere producenten is volgens ons de perfecte combinatie voor exclusiviteit tegen een goede competitieve prijs.

La nostra esperienza al tuo servizio!  Met onze kennis zijn we u van dienst!

Onze kernactiviteit is verkoop en distributie van Italiaanse producten in de HORECA & Delicatessenwinkels. Advies op alle verschillende niveaus. Van een eenvoudige beschrijving omtrent een wijn-spijs voor een succesvolle wijnarrangement tot een educatieve wijnproeverij. Een proeverij is tevens een interessante cursus voor uw medewerkers.

Manlio Velli

Wat zeggen ze over ons op Perswijn