Wie zijn wij? › Vino e Olio is exclusief direct importeur en distributeur van wijnen (vino), olijfolie (olio), balsamico’s, Limoncello en veel meer!
Al eeuwen zijn wijn en olie wereldwijd de synoniemen voor de Italiaanse cultuur en keuken. Vino e Olio was ook de naam die werd gegeven aan kleine provinciale kruideniers die olie, wijn en streek gebonden producten verkochten.

Aangezien de eigenaar van Vino e Olio, Manlio Velli  zelf Italiaans is en is opgegroeid in de Italiaanse wijncultuur, hebben wij de mogelijkheid om goede adviezen te geven met een aantrekkelijke prijs.

We bieden een uitgebreid assortiment aan van bijna alle Italiaanse regio’s met ongeveer 73 verschillende druivenrassen, 35 verschillende producenten en 140 wijnen.

Onze specialisatie ligt in het gemiddeld- en hoog kwaliteitssegment. Alle producenten kennen wij persoonlijk. Veelal kleine producenten (familiebedrijven) die met passie in de eigen wijngaard werken, waarbij jarenlange kennis is overgebracht van generatie op generatie.

Door de diversiteit binnen ons assortiment kunnen wij u wijnen aanbieden van alle kwaliteitssegmenten; van huiswijn, wijn per glas tot een compleet uitgebreide Italiaanse wijnkaart. Grote en belangrijke namen naast kleine en bijzondere producenten is volgens ons de perfecte combinatie voor exclusiviteit tegen een goede competitieve prijs.

La nostra esperienza al tuo servizio!

Met onze kennis zijn we u van dienst!

Wat zeggen ze over ons op Perswijn